Cable Smile

hos Cable Smile kan du købe smarte og sjove dekorationer til din mobiltelefons ladekabel. Der er to primære fordele: Du beskytter ladekablet, og du kommer til at smile, når du sætter din smartphone til opladning!

Ladekablet er et vigtigt stykke tilbehør

De fleste af os bruger mobiltelefonen dagligt. Ofte på alle tidspunkter af døgnet, og mobilen er blevet så godt som uundværlig for størstedelen af danskerne. Men mobilen er afhængig af et vigtigt stykke tilbehør - ladekablet.

Uden et funktionelt ladekabel kan du ikke benytte mobilen ordentligt. Alle smartphones kræver regelmæssig opladning, og mange modeller skal oplades dagligt, når de benyttes til helt almindelige formål.

Derfor er det vigtigt at holde kablet kørende. Ved at benytte et produkt fra Cable Smile kan du passe bedre på kablet og undgå skader, der hvor kablet er skrøbeligt. Og da det netop er normalt at tage ladekablet i brug hver dag, er det også sjovt at have dekoration til det. Når du tjekker Cable Smiles udvalg er der rigtigt mange forskellige muligheder!

Holdbarheden på kabler: Så længe holder de

Ingen kabler holder evigt. Og mange af dem går i stykker før eller siden. De bedste kabler på markedet kan som regel holde til at blive bøjet omkring 12.000 gange inden der forekommer skader. Det lyder af meget, men gennemsnittet er dog lavere, og ofte vil du opleve, at der skal væsentligt mindre til. Samtidig kan de fleste kabler heller ikke holde til mere end 5 kgs kraft, når de trækkes i. De mest typiske skader forekommer ved enden, hvor ledningen får kontakt med stikket. Det er det område, der bøjes mest hyppigt.

Tidsmæssigt er det derfor svært at anslå, hvor længe det gennemsnitlige kabel holder, men mange forbrugere udskifter deres ladekabler årligt. Det er en irriterende gentagende udgift, men det største problem er et helt andet: At du potentielt ikke kan komme til at oplade mobilen i en dag eller to.

I stedet er det altså en rigtig god løsning at passe godt på kablet fra start. Det kan du som sagt gøre ved at bruge et produkt fra Cable Smile.

Cable Smile - Beskyt dit kabel og få et smil på læben

Cable Smile dekorationerne beskytter dit kabel og mindsker chancen for skader. Der er en bred vifte af designs med dyr, og de er både kreative og sjove.

Tjek derfor udvalget og se om du finder dit yndlingsdyr! Det er oplagt at have masser af godt tilbehør til mobiltelefonen, og dekorationer som disse kan få de fleste til at smile. Tag et kig med det samme - se alle de søde Cable Smile kabelbeskyttere under produkter

Cable Smile Logo

Tilbage til blog