📦 Fri fragt fra 5 stk (195 kr)

Om os - Cable Smile


CableSmile  er et dansk firma der specialiserer sig i tilbehør til mobiltelefoner. Vi arbejder med distribution, produktudvikling samt e-handel. Vi har base i Danmark, og alle  CableSmile™ bliver afsendt fra vores lager i Danmark via DAO.
Har du spørgsmål til et produkt kan du læse mere i vores FAQ sektion eller rette henvendelse via telefon eller email via kontaktsiden.  

Cable Smile - CableSmile

Vi ved allesammen hvor irriterende det er, når ens ladekabel pludselig har fået en løs forbindelse, og telefonen ikke længere lader som den skal. Det er ikke kun irriterende, det er også dyrt i længden når man jævnligt skal købe nyt opladerkabel til sin telefon, iPad, eller anden enhed. CableSmile tilbyder en vifte af sjove og charmerende dyr der udover at være dekorative, også beskytter dit opladerkabel. CableSmile beskytter både mod brud når kablet vrides, samt når det trækkes ud af opladerstikket i telefonen -  De finurlige dyr kommer i flere varianter, se hele udvalget under produkter.  

CableSmile kabelbeskytteren er udviklet til iPhone, iPad og andre enheder der anvender det kendte "lightningcable" fra Apple. Selvom det er udviklet til iPhone, kan kabelbeskytteren også anvendes på kabler og stik af samme tykkelse - se guiden til pasform her.

CableSmile til erhverv?

På kontorer, skoler, institutioner m.v. er der oftest en stort udskiftning i opladerkabler. Specielt kablerne der hører til iPhones, de såkaldte lightning kabler, har for vane at gå i stykker. Der kan være mange penge at spare på kabler med CableSmile kabelbeskytteren. Har du behov for et større antal kabelbeskyttere til dit kontor eller din virksomhed, institution, skole m.v. er du velkommen til at rette henvendelse via. e-mail eller telefon - så giver vi et skræddersyet tilbud til dig. 

Kundeservice

CableSmilestræber efter at levere suveræn kundeservice hele vejen igennem. Har du et spørgsmål til en ordre eller et produkt, er du velkommen til at sende os en e-mail eller give os et kald. 
Se også vores FAQ sektion hvor du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål. 
Tak fordi at du handler hos os!
CableSmile team
Tlf. 93 84 50 29
cablesmile@cablesmile.dk
CVR: 40055436